Lezersonderzoek | Lelie zorggroep

Zorg voor elkaar!

Zorg voor elkaar!

Hebt u zorg of hulp nodig? Wij helpen u graag vanuit onze christelijke overtuiging. Kijk op het kaartje voor ons aanbod bij u in de buurt.

Lezersonderzoek

Wat vindt u van het Lelie magazine? Vul de vragen in en maak kans op een boekenbon t.w.v. €25!

Het Lelie magazine is het halfjaarlijkse magazine van Lelie zorggroep, bedoeld voor cliënten, medewerkers, vrijwilligers, relaties en overige geïnteresseerden. In ons blad staan al vijf jaar de échte verhalen uit de zorg en hulpverlening centraal. (Ook te lezen via leliezorggroep.nl/magazine)
We zijn benieuwd: wat vinden onze lezers van het Lelie magazine? We nodigen u van harte uit deel te nemen aan dit lezersonderzoek. Met uw hulp kunnen we het Lelie magazine mooier en beter maken.

(Is hieronder voor u of jou geen enquête te zien? Dan heeft uw internetbrowser geen toestemming gegeven om 'javascript'  toe te staan. Javascript is nodig voor deze enquête. We raden u aan om deze pagina te openen via een andere internetbrowser (bijvoorbeeld chrome of firefox), die javascript wel toestaat. Lukt dit niet? Mail dan naar leliemagazine@leliezorggroep.nl, dan sturen we u de enquête per mail of post.)

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.