Lelie magazine | Lelie zorggroep

magazine verbinding

Lelie magazine

Met een oplage van 15.000 exemplaren is het Lelie magazine hét magazine over (christelijke) zorg en hulpverlening in Nederland. Dankzij de authentieke portretten, persoonlijke interviews en aantrekkelijke reportages geeft dit tijdschrift voor veel lezers een prachtige inkijk in de wereld van de zorg en hulpverlening. Het Lelie magazine verschijnt twee keer per jaar en is bedoeld voor cliënten, medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en iedereen die geïnteresseerd is in zorg of hulpverlening.

Oud en nieuw

Het achtste Lelie magazine verscheen in december 2017. Het thema van dit magazine: Oud en nieuw. Oud en nieuw komen samen binnen de zorg. Jonge en oudere collega's die leren van elkaars vernieuwende ideeën of ervaring. Vernieuwende innovaties om de zorg voor ouderen te verbeteren. Jonge en oude cliënten, ieder met hun eigen verhaal. Deze en andere verhalen leest u in ons magazine. Ook schreven we een artikel over de prikkelende mening van professor Joris Slaets die pleit voor meer leefplezier in de zorg. Kortom: een magazine vol inspiratie en informatie over het mooie werk dat we mogen doen in onze zorg- en hulpverlening.

Lees het magazine

De artikelen in het Lelie magazine zijn geschreven voor een breed publiek en dus ook interessant voor iedereen die op welke manier dan ook is betrokken bij zorg- of hulpverlening. U leest het magazine hier digitaal. Of vraag een gratis papieren exemplaar aan via onderstaand formulier.

Veel leesplezier en inspiratie gewenst namens de redactie.

Klik hier om eerdere edities van ons magazine te lezen.

Heeft u tips of suggesties voor het magazine? Mail dan naar leliemagazine@leliezorggroep.nl

 

Vraag hier een gratis Lelie magazine aan

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.