Atrium roept juni uit tot maand van het bewegen

Atrium roept juni uit tot maand van het bewegen

Atrium roept juni uit tot maand van het bewegen

Wandelen, oefeningen doen met sport en spel: bewoners van verzorgingshuis Atrium komen deze maand in beweging. Het verzorgingshuis van Lelie zorggroep aan de Karel Doormanstraat in hartje Rotterdam Centrum heeft juni uitgeroepen tot maand van het bewegen. Op donderdag 8 juni trappen we af met een informatiebijeenkomst over het belang van bewegen. Hier vertellen we bewoners en hun contactpersonen meer over hoe belangrijk het is om ook bij het ouder worden te blijven bewegen. Wie langer actief blijft, blijft langer gezond en positief in het leven staan.

Vrijdag 9 juni sporten de bewoners en bezoekers uit de wijk samen met de kinderen van kinderdagverblijf Dribbel. Jong en oud komen samen in beweging. Dat levert ongetwijfeld mooie momenten en beelden op!

Op de maandagen 19 en 26 juni zijn er speciale beweegactiviteiten in de activiteitenruimte in Atrium, onder leiding van Marga Wittekoek.

Donderdag 29 juni houden we een gelukswandeling voor bewoners en bezoekers van de Dagbesteding in Atrium. Jongeren van het project M25 zorgen voor begeleiding en gezelligheid!

 Zie voor meer informatie het programma. Ook wijkbewoners zijn van harte welkom bij onze activiteiten. Dus kom samen met ons in beweging!

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.