Feestelijke intocht rolstoel vierdaagse Hoogvliet

Feestelijke intocht rolstoel vierdaagse Hoogvliet

Feestelijke intocht rolstoel vierdaagse Hoogvliet

Met stralende gezichten en de handen in de lucht kwamen de deelnemers aan de rolstoelvierdaagse in Hoogvliet donderdagmiddag over de eindstreep. Daar kregen ze een medaille uitgereikt door bestuurder Hendrik Jan van den Berg van Lelie zorggroep. Gladiolen en de feestelijke drumband DUH van ASVZ maakten het feest compleet.

Het was alweer de vijfde keer dat de rolstoelvierdaagse werd georganiseerd in Hoogvliet. Zorgorganisaties Lelie zorggroep en Argos zorggroep zorgden er samen met Zadkine veiligheidsacademie en verkeersregelaars Zuid-Holland dat de deelnemers vier dagen op rij konden genieten van mooi weer, de omgeving en gezelligheid. Elke dag gingen zo'n zeventig ouderen in rolstoel in optocht door de straten van Hoogvliet. Onder andere bewoners van onze locaties Siloam en Westerstein.

"Wat een fantastisch evenement! Net gladiolen en medailles uitgereikt aan cliënten Siloam. Betrokken mantelzorgers en vrijwilligers!", twitterde Van den Berg na afloop.

Zonder die tientallen mantelzorgers en vrijwilligers was de organisatie van dit evenement inderdaad niet mogelijk. Hartelijk dank aan iedereen die dit mogelijk maakte.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.