Gastvrijheidszorg met Sterren: Kijk ze eens stralen!

Gastvrijheidszorg met Sterren: Kijk ze eens stralen!

Gastvrijheidszorg met Sterren: Kijk ze eens stralen!

Op 11 juni was het de grote dag rondom het uitreiken van de sterren voor gastvrijezorg. De locaties Pniel, Tiendhove en De Burcht van Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn hebben dit jaar deelgenomen.  Gastvrijheidszorg met Sterren is tien jaar geleden ontstaan om de kwaliteit van eten en drinken in de verzorging en verpleging te verbeteren.

Op 11 juni was het de grote dag rondom het uitreiken van de sterren voor gastvrijezorg.

De locaties Pniël, Tiendhove en De Burcht van Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn hebben dit jaar deelgenomen.
Gastvrijheidszorg met Sterren is tien jaar geleden ontstaan om de kwaliteit van eten en drinken in de verzorging en verpleging te verbeteren.

Gastvrijheid in alle opzichten is het kenmerk van waardevolle zorg. Er is over de jaren steeds meer aandacht gekomen voor het welzijn en de wensen van de cliënt: hoe wordt hij of zij met respect behandeld, hoe krijg de cliënt meer inspraak en in hoeverre kunnen er verlangens en wensen van cliënten vervuld worden?

Tijdens de dag van de uitreiking was er een inspirerende lezing van Fred Lee, bekend van het boek : “Als Disney de baas was van uw ziekenhuis”. Zijn boodschap is dat het niet alleen gaat om de dienstverlening maar ook om beleving, de persoonlijke ervaring. Die kan het verschil maken!

De deelnemende locaties van Lelie zorggroep hebben de audit behorend bij Gastvrijheidszorg met Sterren als spannend ervaren en zijn  tevreden en trots over de uitkomst: De Burcht en Pniël hebben hun drie sterren behouden en Tiendhove (dat voor de eerste keer deelnam) wist  gelijk met drie sterren van start te gaan.

Op naar een nieuw jaar, met hopelijk nog meer sterren!

Voor meer informatie: www.zorgmetsterren.nl

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.