Gezellig, feestelijk open huis in het Palet op 7 maart

Zeker in hus - krant lezen

Gezellig, feestelijk open huis in het Palet op 7 maart

Deze week vindt de opening plaats van het Palet. Het Palet, gehuisvest in het voormalige schooltje aan de Duikerstraat in Het Lage Land, is de afgelopen maanden met subsidie van het Oranje Fonds verbouwd tot huis van de wijk. Op zaterdag 7 maart zetten initiatiefnemers Open Arms en Lelie zorggroep de deuren wijd open voor alle wijkbewoners en belangstellenden.  

Op 7 maart vinden tussen 10.00 uur en 16.00 uur allerhande activiteiten plaats voor jong en oud. De kringloopwinkel, met een grote verscheidenheid aan tweedehands artikelen tegen lage prijzen, is geopend en er worden heerlijke hapjes en drankjes geserveerd.

De open dag is ook dé gelegenheid om meer te horen over de activiteiten die in het Palet zullen plaatsvinden, zoals het inloopcafé, de Nederlandse taalles, het sollicitatiecafé, het creacafé en het smartphone en tablet spreekuur. Open Arms en Lelie zorggroep hebben daartoe een handig, maandelijks activiteitenoverzicht opgesteld. 

Op donderdag 5 maart, om 16.30 uur, vindt de officiële opening plaats door Hilbert Keizer, gebiedsdirecteur Gemeente Rotterdam, Bas van Ieperen, voorzitter van Open Arms en Aad de Kool, regiodirecteur bij Lelie zorggroep. Voor de opening zijn vertegenwoordigers van lokale kerken, scholen en organisaties uitgenodigd. Daarmee benadrukken Open Arms en Lelie zorggroep dat zij, in samenwerking met anderen, willen bijdragen aan een zorgzame samenleving in Het Lage Land.

Het Palet bevindt zich aan de Duikerstraat 29, naast De Burcht en de Verrijzeniskerk. Bus 36 stopt voor de deur.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.