Henk Möhlmann treedt aan als interim-bestuurder

Henk Möhlmann treedt aan als interim-bestuurder

Henk Möhlmann treedt aan als interim-bestuurder

Henk Möhlmann (47) treedt deze maand aan als interim-bestuurder bij Lelie zorggroep, naast onze bestuursvoorzitter Johan van der Ham. De Raad van Toezicht heeft Möhlmann benoemd voor een periode van zes maanden. Möhlmann heeft jarenlang ervaring als bestuurder en bedrijfseconoom bij woningcorporaties en zorginstellingen. Hij zal zich vooral bezighouden met de aansturing, controle op en bedrijfsvoering van de zorg in onze huizen en de thuiszorg. Möhlmann is lid van de gereformeerde gemeenten en heeft vanuit die achtergrond affiniteit met onze organisatie en haar missie.

In de Raad van Bestuur was sinds de zomer van 2015 een vacature. Door de komst van Henk Möhlmann is de Raad van Bestuur weer voltallig. Het is belangrijk dat in deze tijden waarin er veel verandert binnen de zorg en onze organisatie ook in het bestuur van de organisatie voldoende capaciteit is om gezamenlijk belangrijke keuzes te doordenken en knopen door te hakken. Om die reden is nu op verzoek van Johan van der Ham een interim-bestuurder aangesteld. In de komende zes maanden zal de Raad van Toezicht een profiel opstellen voor een beoogd bestuurder die voor vast kan worden benoemd naast Johan van der Ham.

De Raad van Toezicht wenst de heer Möhlmann een prettige start toe en spreekt het vertrouwen uit dat Johan van der Ham in hem een vakkundige tijdelijke collega zal hebben. ‘We denken met deze stap onze rol als verantwoord werkgever van de Raad van Bestuur te hebben genomen en een zichtbare bijdrage te hebben geleverd aan het op koers houden van onze prachtige organisatie Lelie zorggroep.’

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.