Ik heb mazzel dat ik hier mag werken

Ik heb mazzel dat ik hier mag werken

Ik heb mazzel dat ik hier mag werken

“Tijdens mijn opleiding wist ik al snel dat ik met ouderen wilde werken. Luiers verschonen en eten geven aan kinderen kon ik al genoeg doen in mijn eigen gezin. Ik heb een open sollicitatie gestuurd naar locatie Slingedael van Lelie zorggroep. Ik had geluk dat ik direct kon komen. Slingedael begon toen net met een afdeling voor mensen met Korsakov. Dat vind ik een heel mooie doelgroep om mee te werken. Deze mensen hebben allemaal veel meegemaakt en iets te vertellen. Ze zijn ook altijd bedrijvig. Je kunt hen ook nog wat leren. Dat is heel anders dan mensen met dementie.

Ik heb mazzel dat ik hier mag werken. Met een uitdagende doelgroep en een organisatie die naast gewone zorg ook bezig is met onderzoek naar Korsakov en een topcare status heeft. Daar merk je als personeel ook iets van. We worden uitgedaagd constant te investeren in betere zorg.

Maar wat het belangrijkst is, is dat de bewoners het hier goed hebben. Het is een mooi huis, met een mooie tuin. Dat maakt het voor jezelf ook fijn om te werken.”

Bianca Zwart (48) - Activiteitenbegeleider

Wil jij, net als Bianca ook een gevarieerde baan bij Lelie zorggroep? Klik dan hier voor onze vacatures.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.