Lelie zorggroep doet mee aan Vitamine R

Zeker in hus - krant lezen

Lelie zorggroep doet mee aan Vitamine R

Veranderingen in de zorg
Met ingang van 1 januari 2015 is er van alles veranderd in de zorg. Voor nogal wat  mensen is er nog veel onduidelijkheid over wat die veranderingen nu voor hen persoonlijk betekenen. Hoe is mijn zorg nu en straks geregeld, houd ik mijn hulpverlener, waar kan ik met mijn zorgvragen terecht?  

Vitamine R live op locatie
Het bekende radioprogramma Vitamine R van Radio Rijnmond heeft daarom besloten om, in samenwerking met een aantal zorgorganisaties, een serie van 9 radioprogramma's te maken over 'de veranderende zorg'. Van 17 februari t/m 14 april elke dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur op 93,4 FM. Deze uitzendingen, gepresenteerd door Yvonne Nesselaar, worden live uitgezonden vanuit diverse zorglocaties. Vanavond is de eerste uitzending vanuit Laurens Borgsate in Rotterdam-Schiebroek en op 17 maart is Siloam  aan de beurt!.

Heeft u vragen over de veranderingen in de zorg?
Mail uw vragen naar vitaminer@rijnmond.nl, geef uw vragen op werkdagen tussen 08.00 en 19.00 uur door op T 010 436 44 36, of kom naar een van de locatie-uitzendingen. Meer informatie vindt u op de website van RTV Rijnmond.

Uitzending bijwonen?
Wilt u een live uitzending bijwonen? Dan kan dat op data en locaties die u vindt door te klikken op bijgaande afbeelding. In verband met de opnames verzoeken wij u uiterlijk 18.45 uur in de zaal aanwezig te zijn.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.