Minisymposium De Koningshof - Rotterdam

Zeker in hus - krant lezen

Minisymposium De Koningshof - Rotterdam

Ambtsdragers, bezoekdames/heren, vrijwilligers en andere geïnteresseerden zijn dinsdagavond 9 april aanstaande van harte welkom in Rotterdam. Agathos, Curadomi, De Koningshof en Cruciaal GGZ (alle onderdeel van Lelie zorggroep) organiseren een minisymposium ‘Kerk zijn in de generatie’. Het symposium vindt plaats van 19.30 uur tot 22.00 uur in De Koningshof, Spinozaweg 451 in Rotterdam.

Tijdens deze bijeenkomst wordt een lezing gehouden over Kerk zijn in de generatie door drs. L. (Louis) Kruger (Schipperspredikant in Rotterdam). Daarnaast is er gelegenheid om een workshop bij te wonen.

Het doel van de bijeenkomst is bovengenoemden nader toe te rusten in hun werkzaamheden voor kwetsbare mensen in de kerkelijke gemeente en de verbinding tussen de kerken en de christelijke zorgorganisaties te versterken. Zodoende kunnen we samen onze naasten beter van dienst zijn.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Annemieke Boom via, a.boom@leliezorggroep.nl door te bellen naar (010) 26 40 777. Wilt u meer informatie over de workshops? Klik hieronder op de links.

Workshops
1. Geloof en depressie – Dhr. A. (Arie Jan) de Lely
2. Seksverslaving  - Dhr. W.G. (Wim) van Dorp (GGZ-arts, Cruciaal GGZ)
3. Familierelaties – Dhr. R. (Rein) Hoekstra
4. Schuldhulpmaatjes – Dhr. E. Maan
5. Social media tegen eenzaamheid bij ouderen – Dhr. J. (Johan) Allers, mede-directeur Lifelab Projects

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.