Serve the city Rotterdam

Zeker in hus - krant lezen

Serve the city Rotterdam

Op donderdagmiddag 30 oktober 2014 organiseert Lelie zorggroep samen met Serve the City Rotterdam een actie. Tijdens de actie gaan vrijwilligers samen met thuiszorgmedewerkers, die hulp bij het huishouden bieden in Rotterdam, op stap.

Schrijf je in voor de actie via http://www.servethecityrotterdam.nl/nl/blog/serve-the-city-actie-op-stap-met-de-thuiszorg.

Veel mensen in Rotterdam hebben behoefte aan contact en praktische ondersteuning in het huishouden, meestal gaat het daarbij om ouderen. Voor wie hiervoor niet terug kan vallen op zijn eigen netwerk is er de thuiszorg. Maar door bezuinigingen is er steeds minder tijd beschikbaar voor de bezoeken en kunnen de medewerkers niet meer alle werkzaamheden uitvoeren, ook komen ze vaak tijd te kort voor persoonlijk contact.

Om de cliënten en de medewerkers te ondersteunen organiseert Serve the City Rotterdam daarom samen met Lelie zorggroep een vrijwilligersactie. De vrijwilliger helpt met de huishoudelijke taken of neemt de tijd voor een gesprek of wandeling met de cliënt. De actie is enerzijds bedoeld om de vrijwilligers een inkijkje te geven in het leven van ouderen in Rotterdam en hun blij te maken met de tijd die ze geven. Daarnaast stimuleert de actie de vrijwilligers om begrip te krijgen en waardering uit te drukken voor de medewerkers die dagelijks hun best doen voor de ouderen

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.