Week tegen eenzaamheid 2016

Week tegen eenzaamheid 2016

Week tegen eenzaamheid 2016

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid te maken krijgen. De invloed van eenzaamheid is groot. Zeker als het langdurig aanhoudt, leidt eenzaamheid tot gezondheidsrisico’s, minder meedoen in de samenleving en een gevoel dat welzijn of geluk tekortschiet.

Op www.stopeenzaamheidzelf.nl vind je meer informatie over eenzaamheid en wat jij en je omgeving hieraan kunnen doen.

Kom erbij!

In de Week tegen Eenzaamheid (Donderdag 22 september t/m zaterdag 1 oktober) vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact. Door het hele land zijn er honderden Kom erbij-activiteiten om nieuwe sociale contacten op te doen en bestaande contacten te versterken. Van gezamenlijk eten tot een groepswandeling; van een workshop over omgaan met eenzaamheid tot een cultureel uitstapje.

De Week tegen Eenzaamheid is een initiatief van Coalitie Erbij, hét landelijke samenwerkingsverband tegen eenzaamheid. Organisaties en ondernemende burgers in het hele land maken de Kom erbij-activiteiten mogelijk. Dit is de zevende Week tegen Eenzaamheid. Samen pakken we eenzaamheid aan!

Meer weten? Kijk op samentegeneenzaamheid.nl

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.