Zorghuys Dannenborgh gaat sluiten

Zorghuys Dannenborgh gaat sluiten

Zorghuys Dannenborgh gaat sluiten

Zorghuys Dannenborgh in Lunteren gaat sluiten. Het gebouw voldoet niet meer aan de huidige eisen voor verpleeghuiszorg. De kosten om het gebouw aan te passen aan de noodzakelijke eisen kunnen niet gedragen worden door zowel de eigenaar van het gebouw als Lelie zorggroep.

Om die reden heeft Lelie zorggroep tot haar spijt moeten besluiten dat Dannenborgh in de komende periode dicht gaat. De bewoners en hun verwanten, evenals de medewerkers en vrijwilligers zijn hierover geïnformeerd tijdens een tweetal bijeenkomsten.

Dit betekent dat Lelie zorggroep de komende maanden samen met de huidige zes bewoners op zoek gaat een passende nieuwe locatie om zorg en behandeling te ontvangen. Lelie zorggroep biedt daarin zelf twee mogelijkheden, te weten: Zorghuys Vellerveste in Barneveld en Huize Nieuwoord in Woudenberg. Uiteraard denken we ook mee als bewoners liever naar een zorglocatie buiten Lelie zorggroep verhuizen. Hierbij houden wij rekening met de wensen van de huidige bewoners met betrekking tot de identiteit van de zorgorganisatie.

Lelie zorggroep gaat met de medewerkers op zoek naar passend werk op een van de andere locaties of de thuiszorg van Lelie zorggroep in de omgeving.

Vellerveste en Nieuwoord

Zorghuys Dannenborgh biedt zorg voor cliënten vanuit een reformatorische identiteit. Momenteel wonen hier zes cliënten. Dannenborgh is onderdeel van Lelie zorggroep. Naast Dannenborgh heeft Lelie zorggroep nog de kleinschalige woon-zorglocaties Vellerveste in Barneveld en Huize Nieuwoord in Woudenberg. Deze locaties voldoen wel aan de huidige eisen die gelden voor verpleeghuiszorg en zullen zorg op basis van onze christelijke identiteit blijven bieden.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.