Flexbureau | Lelie zorggroep

Flexbureau

Flexbureau

Wil je alleen in de avonden of juist alleen in de ochtenden werken? Zoek je een bijbaan naast je studie of hobby? Wat je motivatie ook is, het kan allemaal! Werken op het Flexbureau van Lelie zorggroep is namelijk ideaal te combineren met je privéleven en/of een studie!

Welke functies zijn er binnen het Flexbureau?

Je kunt via ons Flexbureau aan de slag als helpende zorg & welzijn (niveau 2), verzorgende IG (niveau 3) of als verpleegkundige (niveau 4). Bekijk onze actuele vacatures!

Negen voordelen van werken bij het Flexbureau

  • Je kunt kiezen tussen maar liefst 12 verschillende locaties in Rotterdam, Hoogvliet, Ridderkerk en Krimpen aan den IJssel. Het betreft uitsluitend Intramurale Zorg (IMZ). We hebben geen flexpool voor de thuiszorg.
  • Je kunt brede ervaring opdoen met verschillende doelgroepen; de doelgroep waarmee je werkt varieert van PG tot somatiek, maar ook revalidatie en psychiatrie.
  • Je bepaalt zelf (deels in overleg) waar, wanneer én hoeveel je wil werken.
  • Je kan jezelf inroosteren via een app op je smartphone.
  • Het is een ideale combinatie om ervaring op te doen wanneer je een opleiding tot verpleegkundige volgt.
  • Je hebt de mogelijk om door te stromen naar een vaste locatie waar jij je het meeste thuis voelt.
  • Je kunt kiezen tussen een 0-uren contract of een urencontract.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 25 voor helpenden (min. € 2.285,77 – max € 2.928,86 bruto per maand) en schaal 35 voor verzorgenden IG (min. € 2.399,49 – max € 3.256,53 bruto per maand), afhankelijk van de inmiddels door jou opgedane werkervaring. Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, zoals voor de opbouw van vakantie-uren, vakantiegeld en reiskostenvergoeding. In 2024 wordt het salaris per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
  • Leuke extraatjes zoals de mogelijkheid om gebruik te maken van ons fietsplan.
  • Leuke diverse uitjes met korting via onze personeelsvoordeelwinkel.

Arbeidsovereenkomst

Als Flexmedewerker krijg je een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid bij goed functioneren tot een vaste aanstelling. De keuze is afhankelijk van jouw eigen voorkeur en kwalificaties én de beschikbaarheid van vacatures bij Lelie zorggroep.

Ben je geïnteresseerd in werken via het Flexbureau?

Bekijk snel onze actuele vacatures! Heb je vragen, bel dan naar een van onze medewerkers via nummer 0800-2223000 (optie 1 en dan optie 4) of mail naar flexbureau@leliezorggroep.nl. Het Flexbureau is gevestigd in Rotterdam en is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur – 16.30 uur.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.