Flexbureau | Lelie zorggroep

Werving Flexbureau 2

Flexbureau

Werken bij het Flexbureau? Bekijk hier onze actuele vacatures!


Wat is het Flexbureau

Het Flexbureau is de flexibele schil voor de locaties van Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn. Als je werkt via het Flexbureau geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent en op welke locaties (minimaal 3) je wilt werken. Je hebt de mogelijkheid om met een urencontract of nul-urencontract te werken. 

Wat kun je doen?

Bij het Flexbureau is er werk in verschillende functies binnen zorg en facilitair. Je kunt hierbij denken aan helpende zorg en welzijn (niveau 2), verzorgende IG (niveau 3), verpleegkundige (niveau4/5). Voor facilitair e diensten medewerkers gastvrijheid, medewerkers services en medewerkers huishouding welke in de zorg worden ingezet voor facilitaire diensten.
Het Flexbureau biedt een afwisselende baan voor medewerkers die kennis willen maken met de diverse locaties van Lelie zorggroep.

Arbeidsovereenkomst

Als flexmedewerker krijg je een contract voor bepaalde tijd, voor oproep of uren, met de mogelijkheid bij goed functioneren tot een vaste aanstelling. De keuze voor het soort contract is afhankelijk van een aantal factoren zoals inzetbaarheid, beschikbaarheid, vraag vanuit Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn en kwalificaties. Dit wordt in een persoonlijk gesprek met jou besproken. De salarisinschaling is conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen.

Solliciteren bij het Flexbureau

Ben je geïnteresseerd in werken via het Flexbureau? Heb je vragen, bel dan naar een van onze Intercedenten via nummer 0800-2223000 (optie 1). Het Flexbureau is gevestigd in Rotterdam aan de Hoofdweg.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.