Lezersonderzoek | Lelie zorggroep

Zorg voor elkaar!

Zorg voor elkaar!

Hebt u zorg of hulp nodig? Wij helpen u graag vanuit onze christelijke overtuiging. Kijk op het kaartje voor ons aanbod bij u in de buurt.

Lezersonderzoek

Een 4,5 voor het Lelie magazine

Een 4,5, dat is het gemiddelde cijfer dat het Lelie magazine krijgt. Daarbij was een 5 het hoogste cijfer dat gegeven kon worden en een 1 het laagste, dus de redactie is erg blij met een 4,5!
In december 2018 vroegen we de lezers van het Lelie magazine om een aantal vragen te beantwoorden over het Lelie magazine.  De reacties hierop waren overwegend positief.

Lezers nemen gemiddeld 20 minuten de tijd om het blad te lezen. Met uitschieters van meer dan een uur, van een aantal oudere mensen die graag de tijd nemen om het Lelie magazine goed door te nemen.  De rubriek ‘Van mens tot mens’ en het grote persoonlijke interview worden het meest gelezen.

Enkele reacties: ‘Een keurig verzorgde uitstraling, ga zo door!!’, ‘De complimenten!’, ‘De teksten, lay-out, de foto’s: werkelijk alles is prachtig, dat is een groot compliment waard!’ en: ‘Ik vind het fijn om herkenning terug te vinden in het magazine. Het gevoel niet alleen te zijn met problematiek. Dat maakt dat ik me minder apart voel ten opzichte van mijn naaste.’

Daarnaast kreeg de redactie nog een aantal tips mee. Zo bleek er veel behoefte aan een puzzel en daarom vindt u in de nieuwste editie een puzzel op pagina 10! Ook zou een aantal lezers graag meer lezen over Agathos hulpverlening en over Hulp bij het Huishouden.  En er is behoefte aan nog meer persoonlijke verhalen van cliënten (‘dat is kostbare informatie!’).

De redactie bedankt iedereen die de moeite heeft genomen om mee te doen aan dit onderzoek.  We nemen alle input mee om te proberen van het Lelie magazine een nóg mooier magazine te maken!

Winnaars!
Onder de lezers die deelnamen aan deze enquête en hun gegevens bij ons achterlieten, hebben wij drie boekenbonnen ter waarde van 25 euro verloot.

Dit zijn de gelukkige winnaars:
mevrouw W. Anker,
de heer J. van Loo
en de heer W. van Deelen.

Zij hebben hun boekenbon inmiddels ontvangen.


Klik hier voor meer informatie over het Lelie magazine.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.