22 vrijwilligers steken handen uit de mouwen in Rotterdam Centrum

22 vrijwilligers steken handen uit de mouwen in Rotterdam Centrum

22 vrijwilligers steken handen uit de mouwen in Rotterdam Centrum

Afgelopen vrijdag 25 oktober eerste actie in Rotterdam Centrum van Serve the City en Lelie zorggroep. Maar liefst 22 vrijwilligers gingen met onze thuishulpen op pad naar cliënten. Van de vrijwilligers waren er acht medewerkers van Lelie zorggroep die een dagdeel vrije tijd hebben ingezet om als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken. 

 

 

Bij de cliënten gingen de vrijwilligers samen met de thuishulp aan de slag, er zijn heel wat ramen aan de buiten en binnenkant gewassen. Daarnaast was er tijd voor een kopje koffie met wat lekkers van Lelie zorggroep en een goed gesprek.

"Ik heb heel veel respect gekregen voor het werk van de thuishulpen, wat werken die hard", vertelde een vrijwilliger van Lelie zorggroep. Eén van de thuishulpen geeft aan zo’n soort actie graag te willen herhalen. “Ik ging eindelijk met een goed gevoel weg omdat ik samen met de vrijwilliger veel meer voor deze mevrouw kon doen." Mooi gevolg van deze actie is ook dat één van de vrijwilligers uit de buurt de komende tijd graag meer wil doen.

Serve the City en Lelie zorggroep willen graag een vervolg van deze succesvolle actie. Heb je interesse om volgende keer ook mee te doen als vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar communicatie@leliezorggroep.nl

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.