Dankzij Roparun airco in palliatief centrum De Regenboog

Dankzij Roparun airco in palliatief centrum De Regenboog

Dankzij Roparun airco in palliatief centrum De Regenboog

Stichting Roparun stelt een bedrag van € 19.000 beschikbaar voor de aanleg van airco in alle kamers van palliatief centrum De Regenboog, ons hospice in Rotterdam. Len Nolles, coördinator van De Regenboog is blij: ‘Straks hebben we in de zomer een fijn koel huis.’

In De Regenboog krijgen mensen gespecialiseerde zorg als zij een levensbedreigende ziekte hebben en op genezing gerichte behandeling niet meer mogelijk of zinvol is. De Regenboog is gevestigd in een karakteristiek Kralings herenhuis. Er is plek voor zes bewoners die ieder een eigen kamer hebben. Daarnaast is er een gemeenschappelijke huiskamer, keuken en tuinkamer.

Temperatuur
De medewerkers van De Regenboog, beroepskrachten en vrijwilligers, ontvangen veel waardering voor hun werk. Naasten van bewoners droegen ook een verbeterpunt aan: de temperatuur op de kamers. Vooral in de zomermaanden is deze hoog. Dankzij de bijdrage van Stichting Roparun kan nu op alle kamers airco aangelegd worden. Dit gebeurt in de week van 6 mei. Bewoners van De Regenboog worden tijdelijk ondergebracht in ons nabijgelegen verpleeghuis Pniël.

Tegenprestatie
Als tegenprestatie vraagt Stichting Roparun Lelie zorggroep om bekendheid te geven aan de bijdrage. 'Dit is voor de deelnemende teams, met name in uw regio, een leuke terugkoppeling,’ staat in de toekenningsbrief. Dus ken jij iemand die meedoet aan de Roparun of neem je zelf misschien deel? Dan weet je waar zij en jij voor het doen. Tegen alle deelnemers zeggen wij: heel hartelijk bedankt!

Over de Roparun
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Dit jaar vindt de Roparun plaats van 8 t/m 10 juni.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.