Hilda van den Oosterkamp nieuwe transitiedirecteur Korsakov

Hilda van den Oosterkamp nieuwe transitiedirecteur Korsakov

Hilda van den Oosterkamp nieuwe transitiedirecteur Korsakov

1

Hilda van den Oosterkamp is per 1 augustus benoemd als transitiedirecteur Korsakov. Dat maakt de Raad van Bestuur vandaag bekend.

Locatie Slingedael (onderdeel van Lelie zorggroep) zit in een belangrijke transitie naar een landelijk Doelgroep Expertisecentrum Korsakov (DEC). In deze transitie is niet alleen sprake van interne professionalisering, maar ook van een groot bouwproject waarna locatie CLD (voorheen Tussendael) zal verhuizen naar een nieuwe locatie. Dit hele proces gaat Hilda begeleiden vanuit haar nieuwe rol. Daarnaast zal ze als transitiedirecteur een belangrijke rol vervullen in het netwerk van aanbieders van Korsakovzorg in de regio.

Door haar benoeming ontstaat de vacature van locatiemanager voor beide locaties van Slingedael. Totdat er een nieuwe locatiemanager is benoemd, zal Hilda deze functie blijven vervullen. Samen met de locatie en alle overige betrokkenen gaan we op zoek naar een goede opvolger. We wensen Hilda veel succes in haar functie!

“We bouwen verder aan de inhoudelijke doorontwikkeling van observatie, screening, zorg en behandeling van mensen met het syndroom van Korsakov. Als transitiedirecteur zet ik mij hier de komende jaren vol overgave voor in.”

Reacties

24-09-2021 om 12:35

Gefeliciteerd, Hilda en veel succes met de uitdaging!

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.