Inspirerende workshop mantelzorger-beroepskracht

Zorg voor elkaar!

Zorg voor elkaar!

Hebt u zorg of hulp nodig? Wij helpen u graag vanuit onze christelijke overtuiging. Kijk op het kaartje voor ons aanbod bij u in de buurt.

Inspirerende workshop mantelzorger-beroepskracht

‘Een nieuwe en frisse kijk op de werkelijkheid’, dat is het motto van één van de activiteiten die De Burcht en Mantelzorg Netwerk Prins Alexander, organiseren in de landelijke week van de mantelzorg. Met het thema 'Yes we care', willen we aandacht vragen voor verbeteringen in het samenspel tussen zorgprofessionals en mantelzorgers. Op donderdag 7 november van 13.00 – 16.00 uur vindt in De Burcht aan de van Moorselplaats 1, Prins Alexander de inspirerende workshop mantelzorger-beroepskracht plaats. Tineke van de Sleen, ervaren trainer en coach, geeft een workshop over communicatie en samenwerking tussen mantelzorgers en professionals.

Veel mantelzorgers én veel beroepskrachten geven aan dat werkdruk, overbelasting en zorgen op de loer liggen! Mantelzorgers lijken steeds meer zorg en verantwoordelijkheid te krijgen. Een goede samenwerking tussen beide groepen kan de taken voor beide groepen verlichten. Deze thema’s komen aan de orde tijdens de workshop. Het wordt een actieve, prettige en leerzame bijeenkomst met veel interactie, humor en relativering. Bent u mantelzorger? Praat en denk met ons mee en krijg een nieuwe en frisse kijk op de werkelijkheid! U bent van harte welkom bij deze workshop.

Daarnaast organiseren wij op zaterdag 9 november van 16:00 – 19:00 uur een mantelzorgbuffet, waarmee we mantelzorgers even lekker willen verwennen. Even tijd en aandacht voor u. De bedoeling is een gezellig samenzijn met mantelzorgers onder elkaar in een ontspannen sfeer. Naast gezellig eten kunt u uw ervaringen delen met anderen. U bent welkom vanaf 16:00 uur en van 17:00- 19:00 uur is het buffet geopend.

U bent voor beide activiteiten van harte uitgenodigd! Er zijn geen kosten aan verbonden; u moet zich wel even aanmelden (tot 1 november) via de email mail c.sasburg@leliezorggroep.nl of per telefoon bij Christel Sasburg, 010-207 35 35.

Heeft u iemand nodig die de zorg tijdelijk van u overneemt (terwijl u aan bovenstaande activiteiten deelneemt?) Neem dan contact op met 010–2868100 Mantelzorgnetwerk (stichting MDA)

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.