Klassiek in de wijk voor jong en oud

Klassiek in de wijk voor jong en oud

Klassiek in de wijk voor jong en oud

Woensdag 21 maart geeft het ensemble Camus Trio een concert in de Johanneskerk (Lombardijen). Het gratis optreden wordt verzorgd door de stichting Muziek in Huis. Het initiatief van deze concerten is van Lelie zorggroep en Aafje.

De stichting organiseert klassieke concerten bij zorgorganisaties en wil daarmee de kwaliteit van leven voor ouderen verhogen, maar ook de wijk betrekken. Met als doel samen genieten. Dit concert is de eerste uit een serie van totaal vier. De concerten zijn voor iedereen gratis te bezoeken.

Het ensemble Camus Trio, bestaande uit Luis Caballero - viool, Pau Marquès - cello, Raquel Garzás - piano, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van onder meer Mozart, Beethoven, de Falla en Tsjaikovski.

De Johanneskerk, waar het concert wordt gegeven, is gelegen aan de Guido Gezelleweg 1 in Rotterdam. Het concert begint om 14.30 uur en duurt één uur, zonder pauze. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie over het concert kunt u inwinnen bij Lelie zorggroep, locatie Oranjehof, via telefoonnummer 06 83 90 19 75 of Aafje, locatie Twee bruggen, via telefoonnummer (010) 49 25 675.

Het optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Opzoomermee, Lelie zorggroep, Aafje, Sint Laurensfonds, Grovestins Stichting, INERGY en particuliere donateurs.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.