Lelie zorggroep en Doove Care Groep gaan samenwerking aan

Lelie zorggroep en Doove Care Groep gaan samenwerking aan

Lelie zorggroep en Doove Care Groep gaan samenwerking aan

Zorgorganisatie Lelie zorggroep is een samenwerking van minstens 5 jaar aangegaan met Doove Care Groep, die hulpmiddelen levert aan zorginstellingen. Met deze overeenkomst hopen Lelie zorggroep en Doove Care Groep de komende jaren in ieder geval alle verpleegbedden en tilliften op de locaties van Lelie zorggroep te vervangen door allemaal dezelfde hulpmiddelen, zodat er efficiënter en beter zorg geleverd kan worden. Tijdens een feestelijk moment op woensdag 27 oktober werd de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Hendrik Jan van den Berg (bestuurder van Lelie zorggroep) en Jan Doove (directeur Doove Care Groep).

Met deze samenwerking dragen Lelie zorggroep en Doove Care Groep samen zorg voor een goed pakket van hulpmiddelen - zoals de levering en onderhoud van verpleegbedden en tilliften - voor alle verpleeghuislocaties van Lelie zorggroep. Hendrik Jan van den Berg, bestuurder van Lelie zorggroep, is blij met deze samenwerking. “Lelie zorggroep biedt liefdevolle zorg en hulpverlening aan ruim 10.000 zorgvragers. Goede en liefdevolle zorg- en hulpverlening kan niet zonder goede hulpmiddelen. Doove Care Groep is een betrouwbare innovatiepartner die graag samen met ons de zorg- en hulpverlening zo optimaal mogelijk ondersteunt. In de afgelopen jaren hebben Lelie zorggroep en Doove al betekenisvolle stappen gezet om de medische zorg- en hulpmiddelen op een hoger plan te krijgen. De innovatiekracht en het ondernemerschap van Doove zijn hierbij voor ons van grote waarde.”

Directeur Jan Doove: “Wij zijn bijzonder trots op de langdurige en vergaande samenwerking tussen Lelie zorggroep en Doove Care Groep. Beide organisaties streven - binnen hun eigen expertisegebied - naar de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg. De combinatie van liefdevolle zorg, hoge kwaliteit hulpmiddelen, korte communicatielijnen en snelle en deskundige service, maakt deze samenwerking heel bijzonder voor ons.”

Bestuursondersteuner bij Lelie zorggroep Hans Lokker: “Er staat dagelijks wel een bus van Doove Care Groep op een van onze locaties. Ze zijn al jaren onze vaste leverancier voor zorghulpmiddelen. Dat wordt nu verdiept naar een strategisch partnership, waardoor we meer samen zorgdragen voor het hele pakket, inclusief trainingen, zorginhoudelijk meedenken, snelle respons bij storingen en adequaat onderhoud. Ook de korte lijnen met elkaars diensten dragen positief bij aan het verlenen van goede zorg voor onze cliënten.”

 
Hendrik-Jan van den Berg (Lelie zorggroep) en Jan Doove (Doove Care Groep)
Fotograaf: Evi in 't Anker


Jan Doove, Hendrik-Jan van den Berg, Hans Lokker (bestuursondersteuner) en Marco van Veen (locatiemanager)
Fotograaf: Evi in 't Anker


Lelie zorggroep
Lelie zorggroep geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg in Nederland. Met onze divisies Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn bieden wij hulpverlening, zorg thuis en zorg in onze huizen, die past bij onze cliënten én medewerkers. Dit doen we vanuit de kerndaden: liefdevol, verbindend, daadkrachtig en dichtbij. www.leliezorggroep.nl

Doove Care groep
Doove Care Groep is een landelijk werkend familiebedrijf dat hulpmiddelen levert aan zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen. Daarnaast voeren wij reparaties, onderhoud en keuringen uit aan deze zorghulpmiddelen. Wij staan binnen onze branche bekend als innovatief, meedenkend, lerend, deskundig en betrouwbaar. www.doove.nl

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.