Lelie zorggroep kiest RAM Infotechnology als ICT-partner

Lelie zorggroep kiest RAM Infotechnology als ICT-partner

Lelie zorggroep kiest RAM Infotechnology als ICT-partner

Lelie zorggroep heeft RAM Infotechnology gekozen als nieuwe ICT-partner. Technologie is cruciaal in de ondersteuning bij het werk in de zorg en hulpverlening. Lelie zorggroep heeft daarbij een partner gezocht die naadloos aansluit bij haar kernactiviteiten en die ondersteuning dus kan bieden. Een partner die kwaliteit en continuïteit biedt. Zodat Lelie zorggroep zich kan richten op datgene waar zij voor staan: Professionele en liefdevolle zorg en hulpverlening bieden voor de zorgvrager. Door de kracht van de professionaliteit vanuit Lelie zorggroep te koppelen aan de kracht van de ICT-technologie en kennis van RAM-IT kunnen de beste oplossingen gecreëerd worden binnen de beschikbare mogelijkheden.

'De mens centraal'

Niels van Peer, Commercieel directeur RAM-IT: “Lelie zorggroep staat aan de vooravond van een grote transformatie op het vlak van ICT. Om deze transformatie stapsgewijs in een tempo dat Lelie zorggroep past te kunnen uitvoeren, is het belangrijk om een ICT-partner te hebben die dit kan faciliteren en de uitdagingen in de zorg begrijpt. Bij RAM-IT staat op het vlak van ICT ‘De mens centraal’, dat is exact waar Lelie zorggroep en RAM-IT elkaar hebben gevonden.”

Hendrik Jan van den Berg, bestuurder Lelie zorggroep: “Lelie zorggroep wil haar medewerkers optimaal faciliteren in hun werk. Zodat zij zich kunnen concentreren op het bieden van liefdevolle en professionele zorg voor onze cliënten.
Met RAM-IT hebben we een partner gevonden die hun kennis en expertise binnen de ICT kan vertalen naar de behoeften van onze medewerkers. Zo helpt RAM-IT ons onze ambitie op ICT-gebied te verwezenlijken”.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.