Lelie zorggroep verlengt samenwerking met Visma | Raet en bouwt uit

Lelie zorggroep verlengt samenwerking met Visma | Raet en bouwt uit

Lelie zorggroep verlengt samenwerking met Visma | Raet en bouwt uit

Het partnerschap tussen zorgorganisatie Lelie zorggroep en HRM-software leverancier Visma | Raet gaat decennia terug. Afgelopen week is deze warme samenwerkingsrelatie opnieuw bestendigd, met het tekenen van een nieuw contract. Hiermee wordt de samenwerking niet alleen voortgezet, maar ook uitgebreid. Naast de software voor personeels- en salarisadministratie, gaat Lelie zorggroep gebruikmaken van diverse andere producten van Visma | Raet. Hiermee zetten we onder andere stappen op het gebied van dataopslag (in de cloud) en personeelswerving. Bovendien maken we het doorgeven van bijvoorbeeld declaraties en het doorgeven van een adreswijziging nog makkelijker voor onze medewerkers.

HR-teamleider Jan Zuidema is blij met deze verlenging. “Niet alleen de samenwerking, maar ook de doorontwikkeling die we met elkaar gaan maken is van groot belang. Dit gaat voordelen brengen voor de hele organisatie.” Dankzij het nieuwe HR-pakket zet Lelie zorggroep grote stappen op het gebied van digitalisering en actieve signalering. Voor de afdeling HRM betekent dit efficiënter werken, voor managers betere ondersteuning in het uitvoeren van hun leidinggevende werkzaamheden en voor medewerkers leuker omdat het HR-proces soepeler verloopt.

Visma | Raet heeft in de afgelopen jaren verschillende stappen gezet om in de klantreis van haar gebruikers te investeren. Roland van Oel, directeur Zorg bij Visma | Raet: “We vinden het heel mooi dat deze verbetering op het gebied van software en klantbetrokkenheid ook bij Lelie zorggroep wordt ervaren. Daarom is dit ook een bijzonder moment en stappen we samen, met veel vertrouwen, de toekomst in.”

De keuze voor Visma | Raet is tot stand gekomen op basis van een zorgvuldig selectietraject, waarin Lelie zorggroep uiteindelijk met overtuiging koos voor deze partij. Hendrik Jan van den Berg, bestuurder van Lelie zorggroep: “Ons hart ging uit naar Visma | Raet. Bij hen zit alles rondom ‘de medewerker’ echt in het DNA, en dat voel je. Daarom vieren we dit moment ook graag!”

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.