Locaties Lelie zorggroep bereiden zich voor op bezoek onder voorwaarden

Zorg voor elkaar!

Zorg voor elkaar!

Hebt u zorg of hulp nodig? Wij helpen u graag vanuit onze christelijke overtuiging. Kijk op het kaartje voor ons aanbod bij u in de buurt.

Locaties Lelie zorggroep bereiden zich voor op bezoek onder voorwaarden

We zijn blij dat er vanaf 25 mei en later onder voorwaarden weer bezoek kan worden toegelaten in locaties. We vinden het belangrijk dat het voor veel bewoners weer mogelijk wordt om, naast de vele bezoekfaciliteiten die we onlangs hebben gerealiseerd bezoek binnen de locatie te ontvangen.

We kijken nu per locatie naar de mogelijkheden binnen de richtlijnen die landelijk gelden. Denk daarbij aan maximaal één bezoeker per bewoner en de voorwaarde dat deze locatie COVID-vrij moet zijn. Deze afspraken moeten we volgens de richtlijnen afstemmen met de Ondernemingsraden en Cliëntenraden. Zodra dit is gebeurd, informeren we de bewoners en contactpersonen van de betreffende locatie over de bezoekmogelijkheden. Voor vrijwel alle huizen die in aanmerking komen om het bezoek te verruimen, zal dit daarom niet direct 25 mei zijn, maar wel in de nabije toekomst.

Wij nemen contact met u op

We snappen dat er veel mensen graag direct al zouden bellen of ze op bezoek kunnen komen. Maar we vinden het belangrijk om binnen de mogelijkheden de bezoekmomenten eerlijk te verdelen en werken daarom met een planning per huis. Contactpersonen worden geïnformeerd zodra er op hun locatie mogelijkheid is tot bezoek. We verzoeken hen daarom niet zelf te bellen met de locaties. Dit om grote drukte rond het beantwoorden van deze telefoontjes voor de zorgafdelingen te voorkomen.

Omdat het bezoek binnen de locatie voorlopig beperkt zal zijn tot één vaste bezoeker per bewoner, zijn we blij met de alternatieve bezoekmogelijkheden die de afgelopen periode zijn opgezet. Deze zullen ook de komende tijd geopend zijn en gelegenheid bieden tot bezoek.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.