Mantelzorgers welkom op avond 27 januari 2014

Zorg voor elkaar!

Zorg voor elkaar!

Hebt u zorg of hulp nodig? Wij helpen u graag vanuit onze christelijke overtuiging. Kijk op het kaartje voor ons aanbod bij u in de buurt.

Mantelzorgers welkom op avond 27 januari 2014

Mantelzorger? Welkom!

Tiendhove en Curadomi organiseren i.s.m. het Steunpunt Mantelzorg Krimpen aan den IJssel een bijeenkomst voor mantelzorgers op DV maandag 27 januari 2014 met als thema: “Mantelzorg en opname in een verpleeghuis”

Tijd: 20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Sprekers: Corrie Vroon, beleidsfunctionaris mantelzorg Lelie zorggroep en Adri van Wijngaarden, coördinator Steunpunt Mantelzorg Krimpen
Locatie: Het Facet, Patrijzenstraat 63 te Krimpen a/d IJssel

Thema: Als degene waar u voor zorgt wordt opgenomen in een verpleeghuis, verandert er heel wat in het leven van u als mantelzorger. Hoe ga je daar mee om en wat verwacht men in het verpleeghuis van de mantelzorger? Waar kun je met je vragen terecht en luistert men wel naar de mantelzorger?

Mevrouw Corrie Vroon vertelt over de zogenaamde participatiesamenleving, wat houdt dit in en wat betekent dat voor de mantelzorger.
Adri van Wijngaarden vertelt wat het Steunpunt Mantelzorg kan betekenen voor de mantelzorgers. Daarna zal er met elkaar verder worden gesproken over het onderwerp en kunt u ervaringen met elkaar uitwisselen.

Aanmelden? Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden bij de Mantelzorgondersteuning van Lelie zorggroep, Corrie Vroon, mantelzorg@leliezorggroep.nl (010) 26 40 777. Meer informatie vindt u op www.leliezorggroep.nl. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons of met het Steunpunt Mantelzorg Krimpen opnemen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.