Minisymposium in Hendrik Ido Ambacht

Zeker in hus - krant lezen

Minisymposium in Hendrik Ido Ambacht

Ambtsdragers, bezoekdames/heren, vrijwilligers en andere geïnteresseerden zijn donderdagavond 11 april aanstaande van harte welkom in Hendrik Ido Ambacht. Agathos, Curadomi (beide van Lelie zorggroep) organiseren een minisymposium ‘Zorgen voor anderen, hoe doe je dat?’. Het symposium vindt plaats van 19.30 uur tot 22.00 uur in het Hervormd Jeugd centrum, Vijverhof 10, 3341 TS in Hendrik Ido Ambacht.

Het doel van de bijeenkomst is bovengenoemden nader toe te rusten in hun werkzaamheden voor kwetsbare mensen in de kerkelijke gemeente en de verbinding tussen de kerken en de christelijke zorgorganisaties te versterken. Zodoende kunnen we samen onze naasten beter van dienst zijn.

De hoofdlezing wordt gehouden door mevr. C. Lubben, zorgmanager bij Curadomi. Tijdens de lezing zal mevr. Lubben u meer vertellen over de kanteling binnen de Wmo en de impact die deze kanteling heeft voor onder andere zorgorganisaties , vrijwilligersorganisaties en kerken.  Daarnaast is er gelegenheid een workshop bij te wonen.

Belangstellenden kunnen zich tot 9 april aanmelden door een e-mail te sturen naar Corrie Vroon via, mantelzorg@leliezorggroep.nl door te bellen naar (010) 26 40 777. Wilt u meer informatie over de workshops? Klik hieronder op de links.

Workshops
1. Netwerk vergroten, door Mevr. A. Gerritsen – van Chastelet
2. Oog voor de mantelzorger, door Mevr. C. Vroon (Lelie zorggroep)
3. Pastorale aspecten bij dementie, door ds. B. Prinsen (naast predikant en auteur, ervaren op het gebied van dementie en pastoraat)
4. Schuldhulpmaatje, door ds. W. Aanen (betrokken bij diaconaal platform)

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.