Minisymposium Kesteren

Zorg voor elkaar!

Zorg voor elkaar!

Hebt u zorg of hulp nodig? Wij helpen u graag vanuit onze christelijke overtuiging. Kijk op het kaartje voor ons aanbod bij u in de buurt.

Minisymposium Kesteren

Ambtsdragers, bezoekdames/heren, vrijwilligers en andere geïnteresseerden zijn donderdagavond 14 maart aanstaande van harte welkom in Kesteren. Agathos en Curadomi, De Driehoek KMW (alle onderdeel van Lelie zorggroep) organiseren een minisymposium ‘Zorgen voor anderen, hoe doe je dat?’. Het symposium vindt plaats van 19.30 uur tot 22.00 uur in ’t Anker, Schenkhofstraat 11 in Kesteren.

Tijdens deze bijeenkomst wordt een lezing gehouden over veranderingen in de zorg. En er is gelegenheid om een workshop bij te wonen. Het doel van de bijeenkomst is bovengenoemden nader toe te rusten in hun werkzaamheden voor kwetsbare mensen in de kerkelijke gemeente en de verbinding tussen de kerken en de christelijke zorgorganisaties te versterken. Zodoende kunnen we samen onze naasten beter van dienst zijn.

Belangstellenden kunnen zich tot 13 maart aanmelden door een e-mail te sturen naar Corrie Vroon via, mantelzorg@leliezorggroep.nl door te bellen naar (010) 26 40 777. Wilt u meer informatie over de workshops? Klik hieronder op de links.

Workshops
1. Vrijwilliger bij mensen met een psychische beperking, door Mevr. D. van der Welle (Agathos)
2. Zin in mantelzorg?!, door Mevr. C. Vroon - Scherpenzeel (Lelie zorggroep)
3. Ouderenmishandeling, door Dhr. A. Scherpenzeel (InCompany training en coaching)
4. Respectvol helpen in de kerk, door Mevr. M. Ploeg (De Driehoek KMW)

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.