Nieuwe naam Zorggroep Rijnmond. Spectaculaire start!

Nieuwe naam Zorggroep Rijnmond. Spectaculaire start!

Nieuwe naam Zorggroep Rijnmond. Spectaculaire start!

Vanaf maandag 26 november is  Lelie zorggroep  wonen,  zorg en welzijn de nieuwe naam van Zorggroep Rijnmond. De namen van de locaties van Zorggroep Rijnmond wijzigen niet. Dat zijn immers de bekende namen voor onze cliënten, wijkbewoners en doorverwijzers!

Met deze naamsverandering veranderen we ook van huisstijl. Iedere locatie krijgt een nieuw gezicht! De feestelijkheden zijn gestart op 26 november in De Burcht, daarna volgen de andere 10 locaties. Bewoners en medewerkers kunnen, in het kader van het nieuwe gezicht, op de foto bij een professionele fotograaf.
Op 1 december krijgen Agathos en Curadomi ook het logo van Lelie zorggroep. Zo laten we met elkaar zien dat we deel uitmaken van dezelfde groep en met elkaar een breed aanbod aan zorg- en hulpverlening in huis hebben. 

De start in De Burcht had een spectaculair karakter. Onder het oog van vele bewoners en medewerkers was er een abseilstunt met de nieuwe vlag van De Burcht. Eén van de abseilers was Arie Kars, de directeur van Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn! 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.