Open dag van de zorg 16 maart 2013

Zeker in hus - krant lezen

Open dag van de zorg 16 maart 2013

Op 16 maart as. opent Lelie zorggroep haar deuren, je bent van harte welkom een kijkje te komen nemen! Op diverse locaties van Lelie zorggroep Wonen zorg en welzijn kun je informatie krijgen over de zorg die geleverd wordt op locatie, maar ook over werken bij Lelie zorggroep. Daarnaast is Agathos thuiszorg aanwezig op de locaties Pniël en Tiendhove, zij geven informatie over de (thuis)zorg die zij leveren, maar ook over werken bij Agathos.

De volgende locaties zijn open:

- De Burcht (Rotterdam-Alexander)
Openingstijden: 10.00 tot 14.00 uur
Programma
Er wordt in De Burcht een informatiemarkt georganiseerd onder andere informatie vanuit de afdeling Opleiding, de afdeling diëtetiek, de woonzorgconsulent, de afdeling HRM en de afdeling Dagbehandeling. Daarnaast is er een rommel- en boekenmarkt en staan er diverse standjes waar van alles te koop aangeboden wordt door particulieren.

- Pniël (Rotterdam-Kralingen)
Openingstijden: 10.00 tot 15.00 uur
Programma
In Pniël wordt informatie verstrekst over wonen, leren/werken, vrijwilligerswerk, De Regenboog, de dagbehandeling, Gerofitness, fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek en maaltijdservice. Verder kun je genieten van heerlijke en gezonde hapjes en drankjes + lunch, een presentatie van 55+ activiteiten voor mensen uit de wijk en verkoop van allerlei leuke producten zoals sieraden, sjaaltjes en kleding.

- Tiendhove (Krimpen a/d IJssel)
Openingstijden: 10.00 tot 15.00 uur
Programma
Je kunt een route te lopen door het Facet, je krijgt een strippenkaart waarmee je allerlei leuke ‘testjes’ kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een bloeddruktest laten uitvoeren en je conditie laten testen. Verder organiseert Tiendhove op vrijdagmiddag 15 maart en zaterdagochtend 16 maart activiteiten in de vorm van praktische klussen op de woongroepen. En er is een taartenbakmiddag met afsluitende borrel op vrijdag 15 maart.

- De Koningshof (Rotterdam-Zuid)
Openingstijden: 10.00 uur tot 15.00 uur
Programma
Op de Open Dag van 16 maart kun je niet alleen kennismaken met ons zorgcentrum, ook nodigen wij je uit om langs de ‘kramen’ te gaan en informatie over de diverse onderwerpen te verzamelen of een leuke aankoop te doen.
De opbrengsten van de verkoopactiviteiten komen volledig ten goede aan het budget voor de reis die bewoners van De Koningshof maken op D.V. oktober 2013 met de Prins Willem Alexander boot.

Natuurlijk is er ook uitgebreide informatie beschikbaar voor hen die geïnteresseerd zijn om in De Koningshof te werken of vrijwilligerswerk te doen.  De activiteiten op de Open Dag zijn:
•             Zorginformatie
•             Rondleiding
•             Activiteitenbegeleiding
•             Proeverijen in het restaurant  “De Residentie”
•             Werken bij De Koningshof
•             Vrijwilliger bij De Koningshof
•             Bloedsuiker meten
•             Meals on Wheels
•             Rad van Fortuin
•             Diverse Verkoopkramen
•             Rommelmarkt
•             Cadeautjesmarkt

- Waelestein (Rotterdam-Zuid)
Openingstijden: 10.00 tot 14.00 uur
Programma
In Waelestein kun je terecht bij diverse informatie stands; informatie over  Waelestein, werken en leren, vrijwilligerswerk. Ook worden er rondleidingen gegeven. Er is een creatieve stand waar bezoekers een schilderij kunnen maken of cupcakes versiert kunnen worden. Ook is er een stand waar zelfgemaakte spullen van de bewoners verkocht worden, zoals kunstwerken en handwerkspullen (sjaals, kleedjes etc.).Er is een  chocoladefontein en ook willen we graag de mogelijkheid bieden om (gratis) bloedsuiker te prikken en bloeddruk te meten.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.