Roparunteam maakte tussenstop bij hospice De Regenboog

Roparunteam maakte tussenstop bij hospice De Regenboog

Roparunteam maakte tussenstop bij hospice De Regenboog

Het is inmiddels al even geleden, maar we denken met trots terug op een prachtige ochtend en delen graag hier de mooie beelden. Roparunteam Royal Flora Holland uit Naaldwijk, bestaand uit 26 fietsers en lopers, bezocht hospice De Regenboog van Lelie zorggroep in Rotterdam-Kralingen. Aansluitend reisde het team door naar Parijs om mee te doen aan de Roparun die startte op zaterdag 8 juni.

Roparun
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor de strijd tegen kanker.

Betrokkenheid
Roparunteam Royal Flora Holland wil met haar bezoek betrokkenheid tonen bij de goede doelen die van Stichting Roparun donaties ontvangen. De Regenboog is er daar een van: het hospice ontving een bedrag van € 19.000 voor de aanleg van airco's in alle kamers. Het bezoek moet de fietsers en lopers ook extra motiveren: in het hospice zien ze met eigen ogen waar ze zich het komend weekend voor in het zweet werken.

Zorg voor elkaar
Als tastbaar bewijs van dank heeft De Regenboog speciaal voor de teamleden polsbandjes laten maken met daarop het logo van het hospice en de uitspraak 'Zorg voor elkaar'. Het polsbandje werd uitgedeeld, zodat de teamleden dit tijdens de run konden dragen.

 

   

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.