Over onze vriendenstichting | Lelie zorggroep

Zorg voor elkaar!

Zorg voor elkaar!

Hebt u zorg of hulp nodig? Wij helpen u graag vanuit onze christelijke overtuiging. Kijk op het kaartje voor ons aanbod bij u in de buurt.

Over onze vriendenstichting

Samen dragen we bij aan het welzijn van onze cliënten. Kunnen we ook op u rekenen?

Vrienden van Lelie zorggroep geeft

Wij geloven in liefdevolle en persoonlijke zorg, waarin cliënten niets te kort komen. Het voorbeeld van Jezus Christus om anderen te dienen vuurt ons hiertoe aan. Door middel van projecten maken wij voor cliënten van Lelie zorggroep mogelijk, waarvoor geen regulier geld beschikbaar is. Daar hebben we u voor nodig. Draagt u ook bij? Word vriend van Lelie zorggroep!

Rechts op de pagina vindt u meer informatie over de projecten mogelijk gemaakt door Vrienden van Lelie zorggroep. In de toekomst willen wij méér investeren in geestelijke verzorging, toerusting en identiteit.

Doet u ook mee?

Al langere tijd willen we zorg mét dat beetje extra verwezenlijken. Met Vrienden van Lelie zorggroep is dit binnen handbereik. We willen dit zo lokaal mogelijk opzetten. Zo komen giften daar terecht waar onze vrienden wensen. Vrienden van Lelie zorggroep zoekt pioniers die van meet af aan met ons optrekken. Grijpt u deze kans om aan het begin van iets moois te staan?

 

Bestuur

  • Hendrik Jan van den Berg

 

  • Joost Zielstra

Visie bestuur

Godfried Bomans heeft gezegd: ‘Het is niet zozeer in nood dat men zijn vrienden kent; een echte vriend verheugt zich in je voorspoed’. Zo is het met onze vriendschap. We delen samen de passie voor de bewoners bij Lelie zorggroep en de cliënten voor Lelie zorggroep. Als vriend draagt u bij aan onze zorgzame democratie in Nederland. Als vriend van Lelie zorggroep draagt u bij aan een samenleving waarin we omzien naar elkaar én aan het welzijn van de mensen die aan onze zorg en hulp zijn toevertrouwd.’

ANBI

Vrienden van Lelie zorggroep heeft een ANBI-verklaring. Uw gift is daardoor aftrekbaar van de belasting. Wilt u meer weten? Dan kan u hier terecht. 

Contact

Contactgegevens Stichting Vrienden van Lelie zorggroep
T 0900 22 44 777
E vrienden@leliezorggroep.nl

Bezoekadres
Hoofdweg 222
3067 GJ Rotterdam

Samenwerking vrienden

Vrienden van Lelie zorggroep is opgericht als aanvulling op de al bestaande vriendenstichtingen van onze verpleeghuizen. Samen zetten we ons in voor zorg met nét dat beetje extra. Lees hier meer over vriendenstichting Chaverim (Atrium, De Burcht, Slingedael en Siloam), Vrienden van Pniël en Vrienden van Tiendhove.

 

 

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.