Werken/leren en stages | Lelie zorggroep

V&V prik glucose

Werken/leren en stages

Wil je graag bijdragen aan het verlenen van Betere zorg? En zoek je een combinatie van werken en leren voor Verzorgende IG (BBL) of kijk je uit naar een boeiende stageplek? Lelie zorggroep is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Talent dat graag met en voor anderen werkt. Mensen die iets voor een ander willen betekenen.

Werken en leren

Doe je de beroepsbegeleidende leerweg (BBL), dan ben je voor 70 procent aan het werk en ga je voor 30 procent naar school. In overleg kun je, afhankelijk van je opleiding en eventuele ervaring, ook kiezen voor een verkorting van de opleiding of de dagvariant. De dagvariant is een leertraject waarin je één dag per week naar school gaat.

Je beloning bestaat, afhankelijk van je keuze, uit zakgeld of een leerlingensalaris, eventueel aangevuld tot het minimum (jeugd)loon. Leermiddelen krijg je in bruikleen. Lelie zorggroep betaalt het collegegeld. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Wat verwachten we?

Werken en leren bij Lelie zorggroep betekent dat je openstaat voor begeleiding. Dat je gemotiveerd bent om te leren. Dat je hebt nagedacht over je keuze en deze duidelijk weet te motiveren. Uiteraard is het ook belangrijk dat je vooropleiding aansluit bij het niveau van de opleiding.

Bekijk onze actuele vacatures. Zijn er geen vacatures voor leerling verzorgende IG? Dan kun je een open sollicitatie insturen.

Stages

Doe je de beroepsopleidende leerweg (BOL) en zoek je een stageplek op MBO-, HBO- of universitair niveau, dan ben je bij Lelie zorggroep welkom als stagiair. Je kunt van ons goede begeleiding verwachten en duidelijkheid over je taak of opdracht. Naast goede begeleiding, ontvangen stagiaires een stagevergoeding. De hoogte van die vergoeding is conform de CAO en afhankelijk van de duur van de stage.

Contact

Wil je meer weten over stages en werken en leren bij Lelie zorggroep? Neem dan contact op met de afdeling Opleiding via telefoonnummer 010 – 2510100 of via opleiding@leliezorggroep.nl.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.