Word vriend | Lelie zorggroep

Zorg voor elkaar!

Zorg voor elkaar!

Hebt u zorg of hulp nodig? Wij helpen u graag vanuit onze christelijke overtuiging. Kijk op het kaartje voor ons aanbod bij u in de buurt.

Word vriend

Wilt u ook een bijdrage leveren aan liefdevolle en persoonlijke zorg met nét dat beetje extra voor onze cliënten en bewoners? Uw hulp is nodig. U kunt bijdragen op de manier die bij u past.

Geef

Met giften van bedrijven en particuliere donateurs realiseren we tal van extra’s voor onze cliënten. Overweegt u als bedrijf om Vrienden van Lelie zorggroep te sponsoren, financieel of anderszins? Overweegt u als kerk om voor ons te collecteren? Er zijn tal van manieren om uw betrokkenheid bij onze organisatie zichtbaar te maken. Ook kunt u als particulier of (oud) bewoner of cliënt uw gift of nalatenschap schenken. Draagt u ook bij? 

Uiteraard kunnen wij de naam van uw bedrijf of organisatie vermelden. Bijvoorbeeld in ons Lelie magazine of bij uitvoering van de actie. Als u daarin geïnteresseerd bent kunt u meer informatie hierover bij ons opvragen.

Doe

Wilt u de mensen uit uw buurt een handje helpen? Deelt u onze passie voor liefdevolle zorg? Dan is de handen uit de mouwen steken voor Vrienden van Lelie zorggroep wat voor u! U kunt acties organiseren om geld op te halen voor onze projecten. Zoals taarten bakken en verkopen. Doet u ook mee?

Bid

Wij doen ons werk van harte, vanuit een christelijke levensovertuiging. Bid u mee?

Leef mee

Wilt u samen met ons het werk van Lelie zorggroep ondersteunen? Als vriend houden we u op de hoogte van onze projecten.

Ik word vriend van Lelie zorggroep!

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.