De Burcht krijgt nieuwe oefenzaal fysiotherapie

Zeker in hus - krant lezen

De Burcht krijgt nieuwe oefenzaal fysiotherapie

Donderdag 24 november a.s. wordt in De Burcht, onderdeel van Lelie zorggroep in Het Lage Land, de nieuwe oefenzaal fysiotherapie geopend. Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te nemen. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

In de nieuwe oefenzaal worden fitness-groepen georganiseerd voor 55-plussers uit de wijk die onder begeleiding van een fysiotherapeut willen sporten. Voor een fysiotherapeutische behandeling kan iedereen er terecht. 

Plezierig en gezond bewegen
De fysiotherapeuten van De Burcht zijn tijdens de opening op 24 november aanwezig om voorlichting te geven over plezierig en gezond bewegen. Eén van hen is Marije Broekhuizen: ‘Als fysiotherapeuten begeleiden wij mensen bij het bewegen, geven wij gericht en persoonlijk advies en helpen we hen om weer in beweging te komen. We zijn gespecialiseerd in het behandelen van ouderen. Met de nieuwe oefenzaal krijgen we een fijne en overzichtelijke ruimte om in te oefenen en te sporten. Bewegen is belangrijk voor lichaam en geest, voor het behoud van zelfstandigheid of het terugwinnen hiervan.’

De opening wordt gehouden van 15.00 uur tot 17.00 uur in De Burcht, Van Moorselplaats 1 in Rotterdam. Toegang is gratis.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.