Een nieuwe tuin voor Siloam

Een nieuwe tuin voor Siloam

Een nieuwe tuin voor Siloam

De tuin van Siloam wordt in de komende weken verbouwd! De vernieuwde tuin wordt een veilige plek waar je lekker kunt zitten en genieten. Kom gerust een keertje kijken naar de werkzaamheden. Vanaf maandag 29 juni zal er een groep internationale vrijwilligers van het SIW aansluiten om de tuin tot een prachtige plek te maken voor bewoners van Siloam en de wijk! Rond de verbouwing van de tuin vinden er verschillende activiteiten plaats om fondsen te werven voor de laatste € 5000,- die nodig is om de nieuwe tuin tot een groot succes te maken. Bewoners uit de wijk zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

Dinsdag 30 juni vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur kunt u deelnemen aan het wijkontbijt. Voor € 3,60 heeft u een heerlijk ontbijtje en draagt u bij aan de tuin. U kunt deelnemen aan dit ontbijt door u aan te melden bij de servicebalie van Siloam of u kunt bellen naar: 010-2630333. Tijdens het wijkontbijt kunt u kennismaken met de internationale vrijwilligers en voor hun is het ook leuk om met u kennis te maken.

Vrijdag 3 juli van 13.00 uur tot 20.00 uur vindt er (bij mooi weer) in en rond Siloam een bazaar plaats. Met een rommelmarkt, hamburgers, saté van de BBQ, oliebollen, poffertjes en diverse activiteiten. Ook tijdens deze bazaar kunt u met de internationale vrijwilligers een gezellig praatje maken en elkaar leren kennen!

 

Woonzorgcentrum en verpleeghuis Siloam

Kruisnetlaan410

3192 KE Hoogvliet

010-2630333

www.siloam.leliezorggroep.nl

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.