Een Zorg-E-loos 2030, hét symposium over de zorg van later

Zeker in hus - krant lezen

Een Zorg-E-loos 2030, hét symposium over de zorg van later

Computers, tablets en gadgets; innovaties maken hun opmars, ook in de zorg! Denkt u wel eens na over de zorg van 2030 in Hoogvliet? Wilt u hier graag meer over weten en uw verwachtingen delen? Kom dan op dinsdag 4 oktober a.s. naar het symposium ‘Een Zorg-E-loos 2030’!

Het symposium is gratis toegankelijk en vindt van 15.00 uur tot 18.00 uur plaats in De Flamingo aan de Lengweg 150 in Hoogvliet. Inloop vanaf 14.30 uur. Inspirerende sprekers delen hun ideeën over een ‘Zorg-E-loze’ toekomst met u. En natuurlijk horen wij graag uw verwachtingen over de zorg van de toekomst. Op het innovatieplein kunt u terecht bij diverse stands met informatie over zorginnovaties. Wist u bijvoorbeeld dat Google Glass al gebruikt wordt in de zorg? En dat u met uw mobieltje veilige toegang tot uw woning kunt regelen? Tijdens een demonstratie laten enthousiaste medewerkers u graag meer zien. Ook ziet u de première van de documentaire ‘Een zorgeloos 2030; hoe kijken Hoogvlieters aan tegen zorg nu en straks’.

Het symposium is een initiatief van de Gebiedscommissie Hoogvliet, Argos Zorggroep en Lelie zorggroep. Heeft u vragen over het symposium of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op via hoogvlietactief@leliezorggroep.nl.

Bekijk de uitnodiging voor het symposium.

Tip: Volg de gelijknamige Facebookpagina van het symposium Zorg-E-loos en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.