Elise Mannah zingt tijdens jubileumkerstconcert Pniël op 20 december

Elise Mannah zingt tijdens jubileumkerstconcert Pniël op 20 december

Elise Mannah zingt tijdens jubileumkerstconcert Pniël op 20 december

Verpleeghuis Pniël bestaat 65 jaar. Dat wordt op woensdag 20 december gevierd met een sfeervol kerstconcert in de Hoflaankerk. Iedereen die zich betrokken voelt bij Pniël is van harte uitgenodigd. Ook voor het wereldbuffet dat aansluitend in Pniël wordt geserveerd.

In 1952 waren het de protestantse diaconessen van Amerongen die de ‘ziekeninrichting’ openden in een voormalige villa aan de Oudedijk in de wijk Kralingen. In de jaren ’70 werd een nieuw Pniël gebouwd dat zou fungeren als verpleeginrichting. Anno 2017 maakt Pniël als verpleeghuis deel uit van Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn.

Elise Mannah
Het jubileum wordt gevierd met een sfeerconcert m.m.v. zangeres Elise Mannah. Ook zr. Dorien Peet, als zendingsdiacones betrokken bij de oprichting van Pniël, verleent haar medewerking. Net als ds. Ilse Hogeweg (Protestantse Kerk Kralingen) en geestelijk verzorger Rita Renema (Pniël). Het thema van het sfeerconcert luidt: ontmoeting en verbinding.

Programma op 20 december
Het sfeerconcert begint om 15.00 uur in de Hoflaankerk (Hoflaan 1). De kerk is geopend vanaf 14.30 uur. Vanaf 16.15 uur is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in Pniël (Oudedijk 15) bij een drankje en heerlijke hapjes uit de wereldkeuken.

Van harte welkom
De organisatoren hopen dat iedereen die zich betrokken voelt bij Pniël aan hun uitnodiging gehoor geeft: bewoners van Pniël, familieleden en mantelzorgers, (oud-)medewerkers en vrijwilligers van Pniël en Lelie zorggroep, wijkbewoners, samenwerkingspartners, lokale kerken, scholen en ondernemers.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.