Erik Oudman wint prijs

Erik Oudman wint prijs

Erik Oudman wint prijs

Op het symposium ‘In Balans’ georganiseerd door V&VN (beroepsvereniging van zorgprofesionals)  en Rho-Chi (onderdeel van Honor Society of Nursing, een internationaal eregenootschap van verpleegkundigen  voor wetenschappelijke activiteiten rondom Verpleegkunde) heeft GZ-psycholoog io en promovendus Erik Oudman de prijs voor beste poster ontvangen. Erik werkt in Slingedael.
Een posterpresentatie is een manier van presenteren van wetenschappelijk onderzoek. Naast een beknopte schriftelijke beschrijving van het onderzoek wordt een poster ook mondeling toegelicht. De poster van Oudman gaat over zijn onderzoek naar foutloos leren bij Korsakov en hoe dit als methodiek gebruikt kan worden om cliënten met Korsakov alledaagse vaardigheden aan te leren. Erik is blij met de prijs: “Het winnen was niet gelukt zonder het enthousiasme waarmee Mirjam van Dam, Sandra Kerklaan en Karen Lindsen (allen medewerkers van Slingedael) de poster verkocht hebben aan het langskomende publiek. Het mooie is dat de titel en inhoud van het symposium goed aansluiten bij de wensen van Topcare, namelijk het integreren van zorgpraktijk en wetenschappelijk onderzoek. Het project werd ook gezien als goed voorbeeld van het integreren van theorie en praktijk. Ook was het goed dat we met vier mensen vertegenwoordigd waren uit zowel zorg als behandeling.”
De posterpresentatie wordt ook gehouden tijdens het symposium dat Slingedael organiseert op 29 januari volgend jaar, 'Korsakov, een diamant met vele facetten'.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.