Feestelijk openingsconcert Muziek in Huis met Trio Rodin in Johanneskerk

Feestelijk openingsconcert Muziek in Huis met Trio Rodin in Johanneskerk

Feestelijk openingsconcert Muziek in Huis met Trio Rodin in Johanneskerk

Op woensdag 30 november 2016 geeft het ensemble Trio Rodin een concert in de Johanneskerk in Lombardijen. Het initiatief voor dit concert komt van verpleeghuis Oranjehof en verpleeghuis De Koningshof, beide onderdeel van Lelie zorggroep.

Het concert begint om 14.30 uur. De kerk is open vanaf 14.00 uur. Het programma duurt één uur, zonder pauze, en na afloop is er een drankje. Adres: Guido Gezelleweg 1 in Rotterdam. Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Toegang is gratis.

Trio Rodin
Het ensemble Trio Rodin, bestaande uit Carles Puig Ruscalleda (viool), Esther Garcia Calvo (cello) en Jorge Mengotti Rodero (piano), brengt een gevarieerd klassiek programma met o.a. de Bolero van Breton, de Csardas van Monti en Salut d'amour van Elgar. De musici van Trio Rodin richten zich op de grote werken uit het repertoire voor pianotrio en hebben concerten gegeven in Spanje, Ierland, Italië en Nederland. Ze speelden in de belangrijkste zalen van Nederland en traden op tijdens verschillende festivals, zoals Het Grachtenfestival te Amsterdam en Festival Mas i Mas in Barcelona. Trio Rodin won prijzen op diverse internationale concoursen.

Muziek in huis
Het optreden op 30 november is op verzoek van Lelie zorggroep georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door het Gieskes-Strijbis Fonds, Fonds Sluyterman van Loo, RCOAK, Grovestins Stichting en particuliere donateurs.
Tijdens het concert wordt door Nico de Gier, directeur van Stichting Muziek in Huis, een gevelbord uitgereikt aan Marianne de Paauw, teamleider Welzijn van Lelie zorggroep. Hiermee wil Lelie zorggroep het startsein geven voor een unieke reeks concerten, waarmee zij middels muziek de verbinding wil maken met de kerken en de bewoners uit de wijk.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.