Hart voor mantelzorg in Hoogvliet

Hart voor mantelzorg in Hoogvliet

Hart voor mantelzorg in Hoogvliet

Bent u mantelzorger en lijkt het u fijn om tijdens bijeenkomsten in contact te komen met gelijkgestemden? Dan bent u vanaf dinsdag 13 oktober a.s. van 19.00 tot 21.00 uur van harte welkom tijdens ‘Hart voor mantelzorg’ in de Zevensprong aan de Mosoelstraat 20 in Hoogvliet.

Hart voor mantelzorg is een bijeenkomst voor mantelzorgers in Hoogvliet en omgeving. Tijdens de eerste twee bijeenkomsten gaan we graag met u als mantelzorger in gesprek om uit te zoeken welke invulling we aan de daaropvolgende bijeenkomsten kunnen geven. De bijeenkomsten worden georganiseerd door Argos Zorggroep, Humanitas, Lelie zorggroep en Eigen Koers. Zij doen elk een beroep op hun eigen specialiteiten om de bijeenkomsten een interessante en afwisselende invulling te geven.

Tijdens de Hart voor mantelzorg-bijeenkomsten kunnen mantelzorgers er even tussenuit, ontspannen en ervaringen delen met gelijkgestemden. Iedere 14 dagen op dinsdag is er een ontmoetingsmoment.

Wilt u meer informatie over Hart voor mantelzorg? Neem dan contact op met Mirjam La Heij via telefoonnummer 06 - 29 421 838.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.