Lelie zorggroep en VCN verlengen en intensiveren samenwerking

Zeker in hus - krant lezen

Lelie zorggroep en VCN verlengen en intensiveren samenwerking

Capelle aan den IJssel -19 juli 2016- Vanmiddag ondertekenden Juul Vredenbregt, de directeur van Verscentrum Nederland, en Hendrik-Jan van den Berg, Bestuurder van Lelie zorggroep een nieuw contract dat loopt tot eind 2017. De bestaande samenwerking wordt hiermee gecontinueerd en geïntensiveerd. 

In het contract wordt geregeld dat alle locaties in het vervolg hun voedingsproducten bij VCN gaan bestellen. Het gaat daarbij om de woongroepen, de kleinschalige verpleegafdelingen en de restaurants van Lelie zorggroep. VCN en Lelie zorggroep spreken uit dat VCN in samenwerking met het Facilitair Bedrijf van Lelie zorggroep en aan productinnovatie zullen blijven werken. Dat geldt zowel voor de kwaliteit van de producten alsook voor de logistiek. Zo krijgt de besteller in het nieuwe bestelsysteem keuze uit alle producten die VCN levert en wordt hij of zij bij het bestellen geholpen door de ingebouwde budgetmonitor.
Van den Berg gaf aan dat als gevolg van deze samenwerking een deel van noodzakelijke besparingen waar LZG voor staat, kunnen worden gerealiseerd, zonder verlies van comfort en kwaliteit én minder verspilling. Lelie zorggroep sluit dan ook nog eens aan bij belangrijke ontwikkelingen in de markt zoals kleinschalig wonen. Volgens Vredenbregt kan VCN LZG helpen bij de bediening van zowel de interne als de externe klanten. Samen met VCN gaat Lelie zorggroep het wijkgerichte model verder ontwikkelen en voorzien in de behoeften van onze cliënten. Het gaat daarbij ook om de boodschappen en maaltijden service. Zo gaat binnenkort gewerkt worden met een nieuw type opwarmsysteem voor de maaltijden dat veel gebruiksvriendelijker en betrouwbaarder is dan de magnetrons die nu worden gebruikt.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.