Mantelzorgcafe Capelle aan den IJssel

Zeker in hus - krant lezen

Mantelzorgcafe Capelle aan den IJssel

Op 8 september van 13.30 tot 16.00 uur organiseert Buurtkracht een mantelzorgcafe in Capelle aan den IJssel. Gastspreker is Corrie Vroon. Zij is productmanager Mantelzorg en Informele zorg bij de Lelie zorggroep.

Op 8 september van 13.30 tot 16.00 uur is er een mantelzorgcafe in Capelle aan den IJssel. Het thema van de bijeenkomst is ‘Grip op medicatie’.
Gastspreker is Corrie Vroon. Zij is productmanager Mantelzorg en Informele zorg bij de Lelie zorggroep. Mantelzorgers krijgen te maken met verschillende belangen en aandachtsvelden. Ze raken hierdoor soms in een spagaat. Corrie geeft vanuit praktische ervaringen en landelijke onderzoeken tips hoe de mantelzorger in balans kan blijven. Zij gaat hierover graag met de bezoekers in gesprek.

Iedere maand Mantelzorgcafé in de Vijverhof
Buurtkracht organiseert iedere tweede donderdag van de maand een Mantelzorgcafé in Woonzorgcentrum de Vijverhof, Reigerlaan 251 in Capelle aan den IJssel van 13.30 tot 16.00 uur. Het café is bedoeld voor mantelzorgers maar staat ook open voor vrijwilligers en andere belangstellenden. U bent van harte welkom.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.