Van Jong Talent en Oude Dagen van start!

Van Jong Talent en Oude Dagen van start!

Van Jong Talent en Oude Dagen van start!

Eerder berichtten we al over de theatervoorstelling Van Jong Talent en Oude Dagen waaraan Lelie zorggroep meewerkt. Drie Rotterdamse jonge theatermakers spraken met Rotterdamse ouderen woonachtig in locaties van Lelie zorggroep en maken van hun herinneringen een voorstelling vol dans, muziek en theater.
Dinsdag 6 oktober jl. kwamen de ouderen, de theatermakers en alle andere betrokkenen bij elkaar in Siloam voor de startbijeenkomst van het project. Onder het genot van koffie met gebak was het een hartelijk weerzien tussen ouderen en theatermakers. Daarna begon een fotoshoot. Na een bezoek aan de visagiste ging iedereen op de foto: eerst de ouderen alleen, daarna met de theatermaker met wie ze het  gesprek hadden gevoerd. Het was hartverwarmend te zien hoe ouderen en artiesten met elkaar omgingen. De foto’s worden gebruikt voor affiches en flyers voor de voorstelling. Na de fotoshoot en een groepsfoto in de tuin van Siloam ging het gezelschap aan een voortreffelijke lunch.
Voor een impressie van de shoot gaat u naar het fotoboek.

De première van de voorstelling is 7 november. Locatie nog onbekend. Daarna gaat de voorstelling op tournee langs alle locaties. De laatste voorstelling vindt plaats in theater Zuidplein op 20 december. Met crowdfunding wil men de voorstelling financieren. Doe mee en klik hier voor jouw donatie.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.