Wensactie van Agathos voor week van autisme

Wensactie van Agathos voor week van autisme

Wensactie van Agathos voor week van autisme

Van 26 maart tot 2 april 2016 is de Week van Autisme. Verschillende teams van Agathos ambulante hulpverlening organiseren in het kader van de week van autisme een wens-actie. Autisme brengt beperkingen met zich mee. Het omgaan met zo’n beperking getuigt van kracht bij de persoon met autisme. Agathos wil deze kracht in de schijnwerpers zetten met haar wens-actie. Meedoen is heel eenvoudig!

Vul de zin "In de week van autisme wens ik een cadeautje voor..." aan en motiveer kort en bondig waarin de kracht van deze persoon naar voren komt. Denk hierbij aan het behalen van een diploma, vriendschappen aangaan, zelfstandig wonen of naar school gaan. Stuur uiterlijk woensdag 30 maart de naam met bijhorend adres en motivatie naar: agathos@leliezorggroep.nl. Op www.agathos-thuiszorg.nl wordt bekend gemaakt welke inzendingen hebben gewonnen en vermelden we bijhorende motivatie-verhalen.

Het landelijke programma van de Autismeweek 2016 is binnenkort te vinden op de actiewebsite van de Autismeweek 2016: www.autismeweek.nl.

De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft 2 april uitgeroepen tot Wereld Autisme Dag, een dag waarop autisme wereldwijd in de schijnwerpers staat. De Nederlandse Vereniging voor Autisme en het AutismeFonds organiseren in aansluiting op de Wereld Autisme Dag jaarlijks een Autismeweek.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.