Cliënttevredenheid | Lelie zorggroep

meneer ophof duimpje

Cliënttevredenheid

Waardeer ons op Zorgkaart Nederland

Hoe is uw ervaring met onze zorg of hulpverlening? Laat het weten via Zorgkaart Nederland!
Uw ervaring met onze zorg of hulpverlening kan anderen helpen om een keuze te maken als zij zorg of hulp nodig hebben. Daarnaast kunnen wij dankzij uw waardering of feedback - waar mogelijk - verbeteringen of aanpassingen doorvoeren. Ook zorgverzekeraars vinden het belangrijk om te lezen wat u als cliënt van onze zorg of hulpverlening vindt.

Uw tevredenheid en feedback kunt u doorgeven op Zorgkaart Nederland. Dit is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg met meer dan 1 miljoen waarderingen. Alle teams en locaties van Lelie zorggroep zijn hierop te vinden. U kunt hier dus ook eenvoudig zien hoe anderen de zorg van de thuiszorg, de hulp van de hulpverlening of de locatie waar u zorg ontvangt (of gaat ontvangen) waarderen.


Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandLelie zorggroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Hoe schrijft u een waardering op Zorgkaart Nederland?

  1. Ga naar de website www.zorgkaartnederland.nl.
  2. Bovenaan de pagina ziet u een zoekbalk. Hier vult u Lelie zorggroep in (en/of uw woonplaats of naam van uw verpleeghuis).
  3. Er verschijnt een lijst met zoekresultaten. Kies voor het team of de locatie waarover u een waardering wilt schrijven.
  4. U komt op de pagina van het betreffende team of locatie. Rechts ziet u een rechthoekige oranje knop met: Schrijf een waardering. Klik op deze knop en vul het waarderingsformulier in. Geef cijfers, schrijf een toelichting en vul de aanvullende vragen in. Verstuur de waardering als u klaar bent.
  5. Zodra de waardering verzonden is, krijgt u een e-mail met een bevestigingslink. Klik op deze link om de waardering te bevestigen.
  6. LET OP! Alleen als u de waardering heeft bevestigd, komt de waardering bij de redactie van Zorgkaart Nederland terecht. De redactie van Zorgkaart Nederland zorgt ervoor dat de waardering geplaatst wordt.

Bekijk ook dit filmpje van Zorgkaart Nederland over het plaatsen van waarderingen:


 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.