Duurzaamheid | Lelie zorggroep

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Lelie zorggroep, dat goed aansluit bij onze christelijke identiteit. Wij hebben de aarde in bruikleen van God gekregen om er zo goed mogelijk op te passen en om deze aan latere generaties door te kunnen geven. Daarnaast is maatschappelijk verantwoord ondernemen en zuinig omgaan met energiebronnen overal van steeds groter belang. Lelie zorggroep streeft er daarom naar om haar ecologische voetafdruk op de aarde te verkleinen. Enkele voorbeelden hiervan:

  • Wij houden rekening bij inkooptrajecten om de CO2 uitstoot terug te dringen; openbaar vervoer wordt gepromoot, en bij de vervanging van het wagenpark wordt overgestapt op elektrisch of hybride transport.
  • Wij houden ons bezig met het hergebruik van middelen en materialen. Zo is ons hoofdkantoor in Rotterdam in 2018 volledig ingericht door middel van het hergebruik van kantoormeubilair
  • Wij geven aandacht aan voedselverspilling of andere vormen van verspilling en dringen die terug.
  • Wij zorgen voor een gezonde werk- en leefomgeving en investeren in de vitaliteit, veerkracht en het vakmanschap van onze medewerkers.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.