Keurmerken | Lelie zorggroep

keurmerken

Keurmerken

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Het betekent dat we deskundig en persoonlijk zijn in alle contacten die we met u hebben. Van telefoniste tot zorgprofessional, van vrijwilliger tot facilitair medewerker. Wij vinden het belangrijk dat u goede, persoonlijke zorg en diensten ontvangt. Daar zijn al onze medewerkers dagelijks voor aan het werk!

ISO-certificaat

Al onze organisatieonderdelen hebben het ISO-kwaliteitskeurmerk. Dat houdt in dat de manier waarop wij de kwaliteit van onze zorg voortdurend verbeteren, voldoet aan de standaarden die ISO daarvoor stelt. ISO is een internationaal breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk voor allerlei soorten organisaties, waaronder die in de zorg.

Keurmerk christelijke zorg

Lelie zorggroep heeft ook het keurmerk christelijke zorg. Dat keurmerk is een initiatief van de christelijke zorgverzekeraar Prolife. Met het keurmerk willen de aangesloten zorgaanbieders laten zien dat zij de christelijke levensovertuiging van hun cliënten delen en hier ook woorden en daden aan kunnen verbinden in de praktijk. Aan het keurmerk is een onafhankelijke keuring verbonden waarbij wordt getoetst of een organisatie deze beloften ook waar maakt in de praktijk. Meer informatie vindt u op de website van het keurmerk.

Waardeert u onze zorg en het christelijke karakter daarvan? Vertel uw ervaringen op www.ikzoekchristelijkehulp.nl.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.