Lelie in coronatijd | Lelie zorggroep

magazine lelie in coronatijd

Lelie in coronatijd

Het magazine 'Lelie in coronatijd' was een eenmalige digitale uitgave van Lelie zorggroep, over de zorg en hulpverlening in coronatijd.

 

Klik op de afbeelding om dit digitale magazine te downloaden.
Lukt het niet? Klik dan op deze link om het magazine te bekijken.

 

In de zorg en hulpverlening is sinds de uitbraak van het coronavirus veel gebeurd. Daarom bracht Lelie zorggroep in juni 2020 eenmalig het digitale magazine ‘Lelie in coronatijd’ uit. Hierin staan ervaringen vanuit de zorg en hulpverlening in de eerste maanden dat we te maken hadden met COVID-19.

Een uitbraak van het coronavirus in een van de verpleeghuizen, een echtpaar met het coronavirus dat dringend thuiszorg nodig had, hulpverlening die plotseling via een online verbinding ging, een medewerker hulp bij huishouden die de enige was die nog binnen mocht komen bij mensen en heel veel mooie initiatieven die de heftige tijd iets draaglijker maakten: dat is allemaal te zien en te lezen in deze eenmalige uitgave.

‘Lelie in coronatijd’ was een eenmalige digitale uitgave van Lelie zorggroep, over de zorg en hulpverlening in coronatijd. 
Dagelijks werken we, vanuit christelijke uitgangspunten, met veel gemotiveerde medewerkers aan Zorg Thuis, Zorg in onze huizen en Hulpverlening. Onderdeel van Lelie zorggroep zijn Agathos hulpverlening, Agathos thuiszorg, Curadomi thuiszorg en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn.

Deze speciale uitgave van Lelie zorggroep werd op 10 juni 2020 digitaal verspreid onder zoveel mogelijk van onze cliënten/contactpersonen, vrijwilligers, medewerkers en een aantal relaties. 

Benieuwd naar ons 'oude' Lelie magazine?
Het Lelie magazine was een uitgave van Lelie zorggroep, dat verscheen van 2014 tot en met 2019.
U kunt de 'oude'  Lelie magazines via deze pagina nog digitaal bekijken. En via deze pagina kunt een aantal artikelen uit het Lelie magazine (terug)lezen.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.