Specialistische zorg

Netwerkshoot - in gesprek

Specialistische zorg

Als organisatie vinden we het fijn dat we - naast basiszorg - specialistische zorg kunnen bieden, daardoor hoeven we cliënten niet door te verwijzen, maar kunnen we hen de beste zorg (blijven) geven. In elke regio zijn collega’s die zijn opgeleid voor deze specialistische zorg, zoals specialistische wondzorg, palliatieve verpleging en begeleiding bij dementie.

Specialistische wondzorg

Specialistische wondzorg is bedoeld voor als u niet in staat bent om uw wond te verzorgen of specialistische zorg nodig heeft. Doordat Lelie zorggroep deze specialistisch wondverpleegkundigen in huis heeft, hoeft u niet doorverwezen te worden, maar kunnen wij u rechtstreeks helpen met de wondzorg. De wondverpleegkundige coördineert de zorg en bezoekt u regelmatig om de wondgenezing te monitoren.

Palliatieve verpleging

Palliatieve verpleging is speciaal bedoeld voor mensen met een ongeneeslijke ziekte die graag thuis willen blijven wonen tot het einde van hun leven, of tot een opname in een hospice of instelling. Denk aan aandoeningen zoals kanker, hartfalen of COPD. De zorg van de verpleegkundige palliatieve zorg kan uit langere periode bestaan, van enkele dagen of maanden tot verschillende jaren.

Begeleiding bij dementie

De casemanager dementie is er voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. De casemanager is op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van zorg en ondersteuning bij u in de buurt, kent de (financiële) re­gelgeving en heeft allereerst oog voor uw belang. De casemanager kan u bijstaan in het hele ziekteproces en behartigt tijdens het ziekteproces de belangen op het gebied van wonen, welzijn en zorg van uzelf en van degenen die voor u zorgen.

Verhalen

Lees hier onze verhalen over de specialistische zorg die we bieden.

 

Kijk op onderstaand kaartje in welke plaats wij specialistische zorg bieden en wat wij voor u kunnen betekenen.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.