Audit Topcare in Slingedael

Audit Topcare in Slingedael

Audit Topcare in Slingedael

Na een lange periode van voorbereiding vond donderdag 15 januari de Topcare audit plaats. Het enthousiasme, de kennis en betrokkenheid van de medewerkers kwam in de gesprekken met de visitatiecommissie goed naar voren. De commissie was van oordeel dat Slingedael zorg en behandeling op hoog niveau biedt. Men vond het bijzonder dat de teams zo betrokken worden bij Topcare. In het werken met klavertjes zagen zij de multidisciplinaire samenwerking terugkomen, naast de multidisciplinaire samenwerking rondom de bewoners.
De visitatiecommissie merkte wel op dat Slingedael veel publiceert, maar nog aan het begin staat van het onderzoeksbeleid. De recent gestarte samenwerking met Professor Albert Postma (hoogleraar aan de Universiteit Utrecht) hierin, geeft de commissie voldoende vertrouwen dat het onderzoeksbeleid van de grond zal komen. Het rapport van de commissie, met alle bevindingen verschijnt ongeveer half februari en zal dienen als richtlijn voor ons handelen en het vierjarenplan dat in de maak is.
Raad van Bestuur, de regiodirecteur en de manager Korsakov zijn trots op de inzet van alle medewerkers van Slingedael en op wat wij voor de bewoners kunnen betekenen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.